Warsztaty kulinarne wino i steki w Warszawie
Gotowanie to czynność, ale robienie tego ze smakiem i klasą, jest sztuką i oznaką kunsztu, ale przede wszystkim – umiejętności; teraz możesz je dosłownie wręczyć bliskiej osobie. Warsztaty „Wino i steki” to zajęcia prowadzone przez wybitnego menadżera, gastronoma i specjalistę win z 17-letnim stażem. Niezwykłą merytorykę zdobył dzięki pracy w najlepszych restauracjach oraz czterogwiazdkowych hotelach Polski i Wielkiej Brytanii.
„Jak przyrządzić doskonałego steka? Dlaczego wino dopełnia smak? I w jaki sposób dopasować je do konkretnego mięsa?” Jeżeli osoba, którą chcesz obdarować, zadaje te pytania, to wręcz jej bilet do kulinarnego raju, a zwieńczysz ważny dla niej dzień w niezwykle praktyczny sposób .
Ułatw komuś poszukiwanie odpowiedzi na trudne pytania i złóż w jej dłonie istną Monę Lisę w kategorii warsztatów kulinarnych!
W programie:
- Carne asada z sezonowanego steka bavette podany na toście z ciabatty z sałatą lodową, avocado i limonką
- Stek z sezonowanego rostbefu Limousine podany z tymiankowym sosem bernaise, karmelizomaną szalotką i musem z wędzonej papryki
- Mus z gorzkiej czekolady z nutką chilli i soli morskiej
Wina
Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów) (ShowOnMap)
CloseMap
4-5 godzin
1 osoba
Dane kontaktowe do Organizatora widoczne będą na zakupionym Voucherze.
12 miesięcy od dnia nabycia
Wymagana wcześniejsza rezerwacja. Na realizację weź ze Sobą voucher podarunkowy. Przy rezerwacji podaj Organizatorowi numer kuponu.
Tutaj możesz zadać pytanie dotyczące prezentu.
Inni klienci oglądali również
Podobne prezenty
Zweryfikowany użytkownik
Ola
Zweryfikowany użytkownik
2023-11-27 Czy ta recenzja była dla ciebie pomocna? Tak Nie
Zweryfikowany użytkownik
AGNIESZKA
Zweryfikowany użytkownik
2023-09-01 Czy ta recenzja była dla ciebie pomocna? Tak Nie
Zweryfikowany użytkownik
Agnieszka
Zweryfikowany użytkownik
2019-12-22 Czy ta recenzja była dla ciebie pomocna? Tak Nie (3)
Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.